previous arrow
next arrow
Slider

Bestuur

Jong Texelfonds draait natuurlijk niet zonder ons vijfkoppige bestuur!

Hester Marseille

Hester Marseille

Bestuurslid communicatie

Hoi! Mijn naam is Hester Marseille. Ik zit op OSG de Hogeberg in klas 4 VWO. Mijn hobby’s zijn tennis, afspreken met vrienden, naar concerten gaan, uitgaan en nu ook het Jong Texel Fonds. Vorig jaar bood het fonds een bestuur cursus aan op mijn school, dat sprak mij wel aan. Een tijdje nadat ik de cursus had afgrond werd mij gevraagd of het mij leuk leek om ook in het bestuur van het fonds te gaan. Dat leek mij hartstikke leuk.

Lees verder

Luna Dral

Luna Dral

Bestuurslid aanvragen

Hoi, leuk kennis te maken! Ik ben lid aanvragen van het Jong Texelfonds. Ik zal me even voorstellen: ik heet Luna Dral, geboren in 2001 en zit in 5 vwo. Ik hou ontzettend van Texel. Ons eiland heeft zoveel te bieden en dat zou iedereen moeten zien!

Lees verder

Rodny Stolk

Rodny Stolk

Voorzitter

Hoi, ik ben Rodny Stolk, 17 jaar oud, geboren en getogen op Texel. Voor het Tesselse begrip: Ik ben er ientje van Frans en Margo Stolk uut Skil.(Tessels voor wie je ouders zijn, dit is Heulll belangrijk op Tessel).

 Texel is een prachtig eiland, met geweldige en unieke mensen. Daarom wil ik graag de kwaliteit van Texel en de (jonge) Texelaars hoog houden en misschien zelfs verbeteren. Daarom is het idee van een organisatie die jongeren helpt met hun ideeën zo geweldig.

Lees verder

Maaike de Graaf

Maaike de Graaf

Secretaris

Hoi, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Maaike de Graaf ben geboren in 2000 en ik zit nu in 6VWO. Ik woon al mijn hele leven op Texel en vindt het geweldig om hier te wonen. Nadat ik had deelgenomen aan de bestuursklas was ik meteen enthousiast en nu ben ik secretaris van het Jong Texelfonds.

Lees verder

Martin van der Vlist

Martin van der Vlist

Penningmeester

Hoi! Ik ben Martin van der Vlist en ben wat ze spottend noemen "import". Desondanks heb ik in de ruim 10 jaar dat ik op Texel bivakkeer ontdekt dat Texel echt een prachtig eiland is met een unieke cultuur. Texel vergrijst in rap tempo en daarom vind ik dat we er alles aan moeten doen om Texel aantrekkelijk te houden voor jongeren. Er moet hier genoeg te doen blijven  voor jongeren en ik geloof dat het JongTexelfonds daar een bijdrage in kan leveren.
 

Lees verder